Hva er Web Hosting Plus?

Web Hosting Plus er Linux -hosting (med cPanel), men med kraften og ressursene til en privat server uten behov for en serveradministrator. Ellers er det den samme cPanel -opplevelsen som delt hosting.

Hva er forskjellen mellom Linux Hosting, Web Hosting Plus og en VPS?

• Delt hosting er en rimelig måte å få nettstedene dine på nettet på.
  • En Virtual Private Server (VPS) er kraftigere, men koster mer enn delt hosting, og krever erfaring med serveradministrasjon.
  • Web Hosting Plus er en balanse mellom de to, og tilbyr kraften til en VPS med enkel deling av hosting.

Du kan bruke dette diagrammet for å se de store forskjellene mellom hver type Linux -hosting:

Linux -hostingNetthosting plussVPS-hosting
Nivå av tekniske ferdigheterBasicBasicAvansert – nødvendig kunnskap om WHM- og Linux-kommandosetninger
Egner seg forGrunnleggende nettsteder, lavressursprogrammerE-handel, stor trafikk eller dataintensive nettsteder og programmerRessurskrevende nettapper, full kontroll av serveren, evnen til å tilpasse
NettstedbesøkendeLav til moderatHøyHøy
PlattformLAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP)LAMPELAMP (Kan installere og bruke andre som NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
KontrollpanelcPanelcPanelcPanel og WHM
støtteStandard støtte hver dag hele døgnetStandard støtte hver dag hele døgnetSelvadministrert, administrert eller heladministrert
RottilgangNeiNeiJa
Dedikert IP-adresseNei1Tre eller flere
Sikkerhetskopier av øyeblikksbilderNeiNeiJa