Hva er Business Hosting?

Business hosting er Linux -hosting (med cPanel), men med kraften og ressursene til en privat server uten behov for en serveradministrator. Ellers er det den samme cPanel -opplevelsen som delt hosting.

Hva er forskjellen mellom delt Linux, hosting og bedrift, og en VPS?

• Delt hosting er en rimelig måte å få nettstedene dine på nettet på.
  • En Virtual Private Server (VPS) er kraftigere, men koster mer enn delt hosting, og krever erfaring med serveradministrasjon.
  • Business hosting er en balanse mellom de to, og tilbyr kraften til en VPS med enkel deling av hosting.

Du kan bruke dette diagrammet for å se de store forskjellene mellom hver type Linux -hosting:

Delt hosting Hosting for bedrifter VPS-hosting
Nivå av tekniske ferdigheter Basic Basic Avansert – nødvendig kunnskap om WHM- og Linux-kommandosetninger
Egner seg for Grunnleggende nettsteder, lavressursprogrammer E-handel, stor trafikk eller dataintensive nettsteder og programmer Ressurskrevende nettapper, full kontroll av serveren, evnen til å tilpasse
Nettstedbesøkende Lav til moderat Høy Høy
Plattform LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) LAMPE LAMP (Kan installere og bruke andre som NGINX, Node.js, Ruby on Rails)
Kontrollpanel cPanel cPanel cPanel og WHM
støtte Standard støtte hver dag hele døgnet Standard støtte hver dag hele døgnet Selvadministrert, administrert eller heladministrert
Rottilgang Nei Nei Ja
Dedikert IP-adresse Nei 1 Tre eller flere
Sikkerhetskopier av øyeblikksbilder Nei Nei Ja