What is Business Registration?

Business Registration provides more prominent visibility on your domain name's Whois listing by letting you add a logo, business links, images, business hours, coupons, and even a local map that highlights your location.

Du kan kun legge til forretningsregistrering til domenenavn som er registrert på din konto hos oss. Men du kan knytte en forretningsprofil med alle gyldige domenenavn, uansett hvor de er registrerte.

For more information, see