Kom i gang med domener

Hva er et domenenavn?

Domenenavn hjelper oss å navigere internett uten å måtte huske på tilfeldige tallkombinasjoner.

Topp tips for å velge et kjempebra domene

Sjekk ut våre tips for hvordan du velger et minneverdig domene , og hvordan du får tak i det.

Hva er forskjellen mellom et domenenavn og et nettsted?

Domenenavn, nettsteder og webhotell er alle forskjellige biter av det større internettbilde.

Hva er et underdomene?

Lær hva underdomener er og hvordan du bruker dem.

Bruk domenet ditt for å opprette en e-postkonto

En domenebasert e-postkonto ser profesjonell ut, skaper troverdighet og er enkel å konfigurere.

Koble domenet ditt til en Websites + Marketing-side

Bruk domenenavnet ditt til å opprette et nettsted med Websites + Marketing.

Koble domenet ditt til et Administrert WordPress-nettsted

Endre domenet på Administrert WordPress-nettstedet ditt fra det midlertidige domenet til et egendefinert domene.