|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

What is DotNetNuke 4.0 (DNN)?

DotNetNuke is an open-source, extensible content management framework for creating, deploying, and maintaining dynamic, data-driven, commercial-quality websites.

We offer DotNetNuke free with our Windows shared hosting accounts.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.