|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

What is InstantPage Legacy?

GoDaddy no longer sells the original InstantPage, now known as InstantPage Legacy. However, existing users received credit to activate an entirely new version of InstantPage, which is not yet being offered to other GoDaddy customers.

Help articles for InstantPage Legacy users remain available to those who need them.

Next step


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.