Hva er nettstedets rotkatalog i Linux -hostingkontoen min?

Rotkatalogen til nettstedet ditt inneholder innholdet som lastes inn når besøkende skriver inn domenenavnet ditt i en nettleser. For eksempel må du plassere indeksfilen i nettstedets rotkatalog slik at besøkende kan se nettstedet ditt. Nettstedsrelaterte programmer må kanskje også kjenne til nettstedets rotkatalog.

For det primære domenenavnet ditt er nettstedets rotkatalog /public_html .

For tilleggsdomener og underdomenenavn følger du disse trinnene for å finne rotkatalogen:

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    velg administrer
  3. I beretningen Dashboard, velge cPanel Admin.
  4. I domener -delen på cPanel -startsiden velger du enten Underdomener eller Tilleggsdomener .
  5. I delen Endre tilleggsdomene eller Endre et underdomene vises rotkatalogen under Dokumentrot .