|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

What is RPM?

RPM lets you install software on a Linux server via SSH for the following operating systems:

To view the help documentation for RPM, run man rpm in SSH.

Note: We only recommend RPM for advanced users with some experience in Linux system administration. For less experienced users, we recommend using YUM.

Next steps


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.