Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er et direktemeldings-, nettmøte- og samarbeidsverktøy. Det er en Microsoft 365 -app som lar deg chatte og møte med kolleger, enten du er på kontoret eller hvor som helst i verden. Teams er tilgjengelig med Online Business Essentials, Business Professional og Business Enterprise planer fra GoDaddy .

Denne videoen er en del av Slik gjør du det-serien for konfigurering av e-post .

Med Teams kan du være sikker på at kommunikasjonen din er sikker. Du kan velge hvem du vil inkludere i møtene og bli varslet hvis møter blir tatt opp. Du vil også få databeskyttelse og andre sikkerhetsfunksjoner for å holde virksomheten din trygg. Finn ut mer om Teams -sikkerhet .

Få Teams til å fungere best for deg ved å integrere det med apper. Det er mange apper å velge mellom basert på bransjen din eller spesifikke forretningsbehov, inkludert automatisering av arbeidsflyt og verktøy for prosjektadministrasjon. Finn ut mer om apper for Teams .

Én app du kan prøve med Teams, er Shifts, en skybasert plattform for ansatte hvis jobb krever at de er på beina eller på farten, som kelner eller bussjåfør. Shifts hjelper bedriftseiere med å opprette og administrere arbeidsvakter, klokke inn/ut, dele filer og kommunisere viktig informasjon til teammedlemmene. Lær mer om bruk av Shifts fra Microsoft.

Nå som du vet mer om Teams, kan du se Microsofts veiledning for å begynne å bruke Teams .

Relaterte trinn

• Hvis du har en Online Business Essentials -plan, får du tilgang til Teams i nettpost .
  • Hvis du har Business Professional eller nyere, installer Teams på Windows PC eller Mac .