Hva er GoDaddy Payments for WooCommerce -plugin -modulen?

GoDaddy Payments for WooCommerce er en betalings-gateway-plugin-modul som gjør det mulig for din USA-baserte virksomhet å godta et hvilket som helst større kreditt- eller debetkort direkte på WooCommerce-nettstedet. Dette gir kundene dine en bedre shoppingopplevelse og lar deg raskt og enkelt administrere nettbutikken din.

Merk: Poynt - et GoDaddy -merke for WooCommerce -plugin -modul har endret navnet til GoDaddy Payments for WooCommerce. Poynt -selgere som allerede bruker denne plugin -modulen, trenger ikke gjøre noen endringer for å fortsette å bruke den.

Hvordan installerer jeg GoDaddy -betalinger for WooCommerce?

Installer plugin -modulen gjennom WordPress -nettstedets admin -instrumentbord eller last den ned fra WordPress.org.

Nettstedet ditt må oppfylle følgende krav:

• Butikken din må være lokalisert i USA
  • PHP 7.0+ (du finner dette under WooCommerce > Status )
  • WordPress 5.2 eller nyere
  • WooCommerce 4.0 eller nyere

Hvordan konfigurerer jeg og konfigurerer plugin -modulen?

Når du har installert og aktivert plugin -modulen, går du til WooCommerce > Innstillinger > Betalinger > Betalingsmetoder > GoDaddy -betalinger og velger Konfigurer . Før du går videre med konfigureringen, må du sørge for at du oppretter en GoDaddy Payments -konto ved å bruke Konfigurer GoDaddy Payments -knappen øverst på siden.

ALTEXT

Etter at du har opprettet GoDaddy Payments -kontoen, navigerer du til Bedriftsinnstillinger -siden , blar ned til bunnen og velger deretter Opprett app . Du bør da kunne finne følgende legitimasjon som kreves for å koble plugin -modulen til GoDaddy Payments:

• Program -ID
  • Privat nøkkel

Naviger tilbake til nettstedet ditt og lim inn legitimasjonen til de respektive feltene. Når du er klar, blar du opp til toppen av siden og merker av i boksen Aktiver denne gatewayen . Deretter er Lagre endringer og plugin -modulen nå klar til å behandle bestillinger.

ALTEXT

Merk: Hvis butikken din ikke er klar for kundene dine ennå, må du ikke aktivere gatewayen med en gang. Hopp over det siste trinnet for når du er klar til å starte butikken eller for testformål for å unngå potensielle utilsiktede bestillinger.

Støtter denne plugin -modulen regelmessige betalinger / abonnementer?

Ja! Denne plugin -modulen støtter tokenisering, som er nødvendig for regelmessige betalinger opprettet med WooCommerce -abonnementer .

Hvordan støtter denne plugin -modulen testing?

Det er ingen sandkasse/testmodus ennå, men teamet vårt jobber hardt for å implementere den i nær fremtid. I mellomtiden kan du teste om alt fungerer som forventet ved å legge inn en bestilling av et billig produkt (f.eks. $ 5) og deretter refundere det via WooCommerce-instrumentbordet.

Vil denne plugin -modulen fungere med nettstedets tema?

Denne plugin -modulen skal fungere fint med et hvilket som helst WooCommerce -kompatibelt tema (for eksempel Storefront ), men noen temaer kan kreve tilpasset styling for en perfekt passform. For hjelp med tematilpasning, gå til WooCommerce Codex .

Trenger jeg å oppdatere plugin -modulen?

Installasjonen av plugin -modulen oppdaterer nettstedet ditt med den siste tilgjengelige versjonen. I fremtiden må du oppdatere plugin -modulen ettersom nye funksjoner og forbedringer blir tilgjengelige. I WordPress -instrumentbordet velger du å aktivere automatiske oppdateringer for denne plugin -modulen eller oppdatere den manuelt .

Hjelp! Jeg har problemer med denne plugin -modulen.

Sjekk følgende for å sørge for at alt er konfigurert riktig før du legger ut en støtteforespørsel i plugin -modulforumet:

• Bekreft at nettstedet ditt oppfyller kravene til plugin -moduler.
  • Bekreft at program -ID -en og privatnøkkelen er riktig.
  • Aktiver innstillingen for feilsøkingsmodus (under WooCommerce > Innstillinger > Betalinger > GoDaddy -betalinger ), prøv å behandle en testtransaksjon og gå gjennom feilkodene / meldingene fra GoDaddy Payments i loggene (vises i kassen og / eller under WooCommerce > Status > Logger ). I noen tilfeller, for eksempel en transaksjon som holdes tilbake for gjennomgang eller avvist, kan ikke plugin -modulen endre problemet, og den må løses i GoDaddy Payments -instrumentbordet. Hvis feilkoden indikerer et problem med plugin -modulen, tar du kontakt med teamet vårt på forumet .

Hvor kan jeg få støtte, be om nye funksjoner eller rapportere feil?

Hvis du ikke fant det du trenger i denne artikkelen, kan du ta kontakt med oss gjennom plugin -modulene .