Hva er WooCommerce for WordPress?

WooCommerce er en åpen kildekode-e-handels-plugin-modul som utvider WordPress-applikasjonen til en kraftig og svært tilpassbar nettbutikk. Med denne eCommerce -plugin -modulen kan du opprette en engasjerende og vellykket tilstedeværelse på nett, bare begrenset av fantasien.

Merk: Våre Managed WordPress Ecommerce -planer og Managed WooCommerce Stores installerer og bruker WooCommerce som standard.

WooCommerce -plugin -modulen legger til forskjellige tilpassbare e -handelsalternativer til WordPress -nettstedet ditt og organiserer disse alternativene i forskjellige faner og innstillinger, noe som gjør det mer intuitivt å administrere nettbutikken din. Denne plugin -modulen fungerer for å selge produkter som er fysiske, digitale eller begge deler.

Noen viktige funksjoner i WooCommerce for å hjelpe nettbutikken din i gang:

• Innebygd betalingsbehandling for kredittkort, for ledende leverandører som Stripe og PayPal, bankoverføringer og Cash on Delivery (COD).
  • Automatisk avgiftsberegning for større land og statlige avgiftssatser.
  • Fraktalternativer som lar deg bruke geografisk plassering til automatisk å oppdage kundens adresse og automatisk beregne avgifter og fraktkostnader.

Det spiller ingen rolle om du akkurat er i gang, eller om du er en erfaren WordPress -bruker, WooCommerce er ideell for enhver butikk.

Serverkrav

For å kunne bruke WooCommerce på WordPress -nettstedet ditt, bør nettstedet ditt oppfylle følgende serverkrav:

• PHP -versjon : Wordpress og WooCommerce støtter PHP -versjon 7.4 og nyere.
  • MySQL : WordPress og WooCommerce støtter MySQL 5.6 og MariaDB 10.1 -versjoner og nyere.
  • WordPress -minnegrense på 256 MB eller høyere : Utilstrekkelig minne kan forårsake problemer med plugin -modulen.
  • HTTPS : Betalingsportaler krever et SSL -sertifikat for å koble til.

Neste trinn

1. Installer og konfigurer WooCommerce
  2. Legg til et enkelt produkt i WooCommerce
  3. Legg til et bilde for et produkt i WooCommerce
  4. Legg til en WooCommerce -fraktsone
  5. Oppdater standardvalutaen i WooCommerce
  6. Legg til eller oppdater WooCommerce -betalingsmetoder