Hva er WooCommerce?

WooCommerce er en åpen kildekode-plugin-modul som utvider WordPress-applikasjonen til en kraftig og svært tilpassbar nettbutikk, for å skape en engasjerende og vellykket tilstedeværelse på nett, begrenset kun av din egen fantasi. Våre e -handel administrert hosting -planer installerer og bruker WooCommerce som standard.

Med alle innstillingene og detaljene for produktene dine organisert i klare og lettfattelige faner, gjør denne e -handel -plugin -modulen det enklere å administrere butikken din. Enten du selger produkter som er fysiske, digitale eller begge deler, har WooCommerce dekket deg.

Innebygd betalingsbehandling er tilgjengelig for ledende leverandører som Stripe og PayPal, i tillegg til å godta kredittkort, bankoverføringer og til og med Cash on Delivery (COD). Administrering av avgifter blir forenklet med automatisk avgiftsberegning for store skattesatser i land og stat.

Administrer fraktalternativene dine med enkle verktøy som bruker geografisk plassering for å automatisk oppdage kundens adresse, slik at avgifter og fraktkostnader automatisk kan beregnes.

Det spiller ingen rolle om du er en nybegynner eller en WordPress -guru - WooCommerce er ideell for enhver butikk.

Serverkrav

• PHP versjon 7.2 og nyere - Versjoner lavere støttes ikke lenger aktivt av WooCommerce.
  • MySQL versjon 5.6 og nyere - Versjoner lavere støttes ikke lenger aktivt av WooCommerce.
  • HTTPS - Mange betalingsportaler krever et SSL -sertifikat for å koble til.

Neste trinn

1. Installer og konfigurer WooCommerce
  2. Legg til et enkelt produkt i WooCommerce
  3. Legg til et bilde for et produkt i WooCommerce
  4. Legg til en WooCommerce -fraktsone
  5. Oppdater standardvalutaen i WooCommerce
  6. Oppdater betalingsmetoder for WooCommerce