VPS og Dedikerte servere (Kontrollsenter for hosting) Hjelp

What is YUM?

YUM lets you install software on a Linux server via SSH for the following operating systems:

To view the help documentation for YUM, run man yum in SSH.

Next steps


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.