Hvilken type hostingkonto har jeg?

Hostingproduktene våre varierer, avhengig av type og plan. Slik kan du sjekke hva slags hostingplan du har:

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Din type hostingkonto er vist under Netthotell. Hvis du derimot har en konto for WordPress-hosting, vises kontotypen din under Managed WordPress.
    finn min kontotype

Typer og nivåer av hosting-kontoer

Kontotypene er:

• Webhotell med cPanel: Linux OS (operativsystem) på serveren, med adgang til cPanel gjennom kontoens instrumentbord. Du installerer selv apper som for eksempel WordPress, ved å bruke cPanel.
  • Managed WordPress: Vi installerer WordPress for deg, med tilgang til WordPress gjennom kontoens oversikt.
  • Netthosting pluss: Linux OS, med adgang til cPanel gjennom kontoens Instrumentbord. Inkluderer flere dedikerte ressurser enn Linux-hosting. Du installer selv apper som for eksempel WordPress, ved å bruke cPanel.
  • Windows hosting med Plesk: Windows OS, med adgang til Plesk gjennom kontoens Instrumentbord. Du installerer selv apper som for eksempel WordPress, ved å bruke Plesk. Denne hostingplanen er ikke lenger tilgjengelig, men vi har fortsatt støttedokumentasjon for den. (Windows-hosting (Plesk) Hjelp)

Nivåer (Economy, Deluxe, Ultimat, osv) representerer funksjonene som følger med hostingplanen din – jo høyere nivået er, desto bedre er funksjonene. For mer informasjon om nivåene for din hosting kan du se: