|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

What payment gateways does WHMCS support?

You can configure Reseller Hosting payment gateways in the WHMCS admin control panel. Each gateway has its own specific API requirements to process transactions from gateway to gateway. To see the list of payment gateways WHMCS supports, see WHMCS Payment Gateways.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.