Hvor kan jeg laste ned sikkerhetskopiene mine i Windows Hosting?

Slik laster du ned sikkerhetskopifiler du oppretter manuelt ved hjelp av Backup Manager i Windows Hosting -kontoen.

Merk: Du må opprette en sikkerhetskopifil før du kan laste den ned. For informasjon, seSikkerhetskopier nettstedet mitt i Windows Hosting .

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. På siden Mine produkter , ved siden av Netthotell , klikker du på trekanten for å se listen over hostingkontoene dine.
  3. Ved siden av Plesk -hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer .
  4. Klikk på Sikkerhetskopieringsbehandling .
  5. Ved siden av sikkerhetskopifilen du vil laste ned, klikker du på den grønne pilen for å laste ned filen til datamaskinen din.

Eller hvis du vil laste ned en sikkerhetskopifil for en database, klikker du på Flere handlinger > Database -sikkerhetskopier arkiv , og klikker deretter på den grønne pilen ved siden av sikkerhetskopifilen for databasen du vil laste ned.