|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Where do I get support for my partner application?

Support for partner applications, including installation support, is provided by the third-party application provider and not GoDaddy Hosting Connection.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.