|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Where do I get support for my script?

Script support is provided by the script creator, not GoDaddy Hosting Connection. Scripts do not require installation. They are automatically uploaded to your server.

Some programming knowledge may be required to integrate scripts into your website.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.