Hvorfor er jeg registrert for beregninger for ekte bruker?

Målet vårt hos GoDaddy er å gi kundene våre produkter med høy ytelse. En av måtene vi gjør dette på er gjennom bruk av Real User Metrics (RUM). RUM lar oss identifisere interne flaskehalser og optimaliseringsmuligheter ved å sette inn en liten bit av javascript -kode på kundenettsteder.

Kodebiten med javascript -kode lar oss måle og spore ytelsen til nettstedet ditt, og samler inn informasjon som tilkoblingstid og sidelastetid. Vi samler ikke inn noen brukerinformasjon med RUM. Dataene vi samler inn gir oss mulighet til å forbedre systemene våre, optimalisere DNS -oppløsning, forbedre nettverksruting og serverkonfigurasjoner.

Er jeg valgt som standard?

Kunder som befinner seg i USA og bruker cPanel delt hosting eller cPanel Business-hosting, har valgt å oppgi RUM-data. RUM -data samles inn via en liten javascript -snutt som vi setter inn på nettstedet ditt. De fleste kunder vil ikke oppleve problemer når de er valgt til RUM, men javascriptet som brukes kan forårsake problemer, inkludert langsommere ytelse på nettstedet, eller et ødelagt/ubrukbart nettsted.

Hvis du bruker Googles AMP (Accelerated Mobile Pages Project), har du sider som slutter med flere endekoder, eller hvis ytelsen til nettstedet ditt er tregere, bør du velge bort RUM.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Netthotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I beretningen Dashboard, i øvre venstre hjørne på siden, klikker GoDaddy Analytics.
  4. Nederst på siden velger du Nei, jeg ønsker ikke å delta i programmet og klikker deretter på Bekreft . JavaScript -kodebiten fjernes fra nettstedet ditt umiddelbart etter at du har valgt bort dette.