Gen 3 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Overføre WordPress -nettstedet ditt fra delt hosting til Plesk Panel Server

Å bruke WordPress® i delt hosting er en flott løsning for små bedrifter og private nettsteder, men hvis du vokser ut av de begrensede ressursene og konfigurasjonsbegrensningene, kan det være på tide å oppgradere til en Virtual Private Server (VPS) eller Dedikert Server.

For å gjøre dette må du ha tilgang til din delte hostingkonto og Plesk® Panel Server. Du bør også ha en FTP -klient som FileZilla tilgjengelig for å laste opp og laste ned filer raskt og effektivt.

For mer informasjon, se WordPress -kodeksen .

Slik overfører du WordPress -nettstedet ditt fra delt hosting til Plesk Panel Server

1. Eksporter WordPress -nettstedets MySQL -database. For mer informasjon, seEksportere MySQL-databaser .
  2. Last ned filene til WordPress -nettstedet. For mer informasjon, seFlytte cPanel-nettstedet mitt med FTP og FileZilla .
  3. Gå til https://[ipaddress]:8443/ (hvor [ipaddress] er IP -adressen til serveren din).
  4. Logg på Parallels Plesk Panel som admin .
  5. Under Mine nettområder klikker du på Legg til et nettområde i Strømbrukervisning .
  6. Skriv inn følgende:
    • Domenenavn - coolexample.com (hvor coolexample.com er navnet på domenenavnet ditt).
    • IPv4-adresse -Velg IP-adressen du vil bruke fra rullegardinmenyen.
    • FTP -brukernavn - angi FTP -brukernavnet du vil bruke.
    • FTP -passord - Angi FTP -passordet du vil bruke.
    • Gjenta passord - Angi FTP -passordet på nytt.
  7. Klikk på OK.
  8. Koble til den nye serveren ved hjelp av FTP -informasjonen du nettopp opprettet. For mer informasjon, seHva er FTP? .
  9. Velg alle WordPress -filer og -mapper bortsett fra db_backups -mappen og last dem opp til httpdocs -mappen på serveren.
  10. Under Nettsteder og domener velger du Databaser og klikker deretter på Legg til ny database .
  11. Angi databasenavnet du vil bruke, velg MySQL for type, og velg deretter Lokal MySQL -server for databaseserver.
  12. Klikk på OK.
  13. Klikk på Legg til ny databasebruker , og angi deretter databasebrukernavnet og passordet du vil bruke.
  14. Klikk på OK.
  15. Klikk på Webadmin for å åpne phpMyAdmin.
  16. Importer SQL -filen du eksporterte fra hostingkontoen din. For mer informasjon, seImporter SQL-filer til en MySQL-database .
  17. Under Nettsteder og domener klikker du på Filbehandling .
  18. Klikk på httpdocs , og velg deretter wp-config.php .
  19. Skriv inn følgende innenfor de enkle anførselstegnene:
    • db_name - Angi databasenavnet ditt.
    • db_username - Angi databasebrukernavnet ditt.
    • db_password - Angi databasepassordet ditt.
    • db_host - Skriv inn localhost .
  20. Klikk på OK.
  21. Endre domenets IP -adresse slik at den peker til serveren. Bruk IP -adressen du valgte i Plesk. For mer informasjon, seAdministrer DNS-oppføringer .

Etter at overføringen er fullført, må du sjekke innstillingene til nettstedet ditt. Du må kanskje aktivere plugin -moduler på nytt i WordPress -instrumentbordet. For mer informasjon, seAktiver og deaktiver plugin -moduler i WordPress .

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for funksjonene eller påliteligheten til slike produkter. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett. For mer informasjon, se WordPress -kodeksen .