Wincache -støtte på Plesk delt hosting

Våre Plesk delte hostingkontoer støtter Wincache for PHP -apper. Denne funksjonen kan øke ytelsen til PHP -applikasjoner gjennom hurtigbufring på hostingkontoen din.

Microsoft har et dokument som skisserer hvordan Wincache fungerer her . Våre Plesk delte hostingkontoer kan støtte alt som er skissert i artikkelen. Men som standard aktiverer vi alt som er skissert i Hva Wincache gjør for "Gratis" -delen.