Windows: Installer kode/driversigneringssertifikat og opprett PFX-fil

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil ikke GoDaddy lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, vil du ikke være i stand til å opprette en ny nøkkel for det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil forbli gyldige inntil de utløper.

Etter å ha verifisert kode- eller driversigneringssertifikat-forespørselen, utsteder vi sertifikatet ditt. Du kan deretter laste ned sertifikatet ditt, installere det i Microsoft Management Console (MMC) og opprette en PFX-fil. Deretter bruker du denne PFX-filen til å signere koden din med Microsoft SignTool (kodesignering) eller Visual Studio (driversignering).

Advarsel: Hvis du vil opprette PFX-filen, må du bruke den samme maskinen du brukte til å generere CSR-en din.

Last ned sertifikatet ditt

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater, og velg deretter Administrer for sertifikatet du vil laste ned.
  3. Under Last ned sertifikat velger du en Servertype og deretter Last ned ZIP-fil.
  4. Åpne ZIP-filen og flytt filen som ender med SHA2.spc til en tilgjengelig lokasjon.

Merk: For Windows Vista drivers, bruker du filen som ender med SHA1.spc.

For Windows 7-drivere må brukere installere denne oppdateringen for å bruke driveren signert med SHA-2.

Installere sertifikatet i MMC

1. Skriv inn mmc i søkefunksjonen i Windows, og velg det deretter for å starte Microsoft Management Console-programmet.
  2. UtvidSertifikater (lokal datamaskin), Privat.
  3. Høyreklikk på Sertifikater, og gå deretter til følgende menyer: Alle oppgaver > Importer.
  4. Velg Neste.
  5. Bla gjennom for SPC-filen – for å finne den må du endre filtypen til PKCS #7 Certificates (*.spc, *.p7b).
  6. Velg Neste.
  7. Velg Plasser alle sertifikatene i følgende butikk og sørg for at verdien er Privat.
  8. Velg Fullfør.

Opprett PFX-filen

For å opprette en PFX-fil (som du vil bruke med SignTool eller Visual Studio), må du kombinere sertifikatfilen din og den private nøkkelen din i MMC.

1. I MMC høyreklikker du på sertifikatet ditt (det vil ha Vanlig navn-verdien din vist i Utstedt til-kolonnen) og velg deretter Eksporter.
  2. Velg Neste.
  3. Velg Ja, eksporter den private nøkkelen.
  4. Under Privat informasjonsutveksling ..., velger du Inkluder alle sertifikater i sertifiseringsbanen hvis det er mulig.
  5. Angi og bekreft et sterkt passord for å sikre sertifikatet, og velg deretter Neste.
  6. Bla gjennom til en lokasjon for å lagre den kombinerte filen, og velg deretter Neste.
  7. Velg Fullfør.

PFX-filen er nå lagret lokalt på datamaskinen din.

Neste trinn

Det neste trinnet du bruker er avhengig av typen sertifikat du bruker:

Sertifikattype Bruk disse instruksjonene ...
Kodesignering SignTool: Signer Windows -kode med et kodesigneringssertifikat
Driversignering Visual Studio: Signer Windows -drivere med et driversigneringssertifikat