Windows: Opprette forespørsel om sertifikatsignering (CSR) for kode- eller driversigneringssertifikat

Hvis du ønsker et kodesigneringssertifikat eller et Windows-driversigneringssertifikat, må du sende oss en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) opprettet på datamaskinen du bruker til å signere koden. Vi bruker informasjonen i denne filen til å validere forespørselen din og gi informasjon til personer som laster ned koden eller driveren.

Hvis du bruker Windows 7 eller nyere, kan du opprette en CSR via Microsoft Management Console (mmc.exe).

Det er viktig at du oppretter CSR på den lokale datamaskinen, og ikke på nettserveren som du bruker til hosting av filen.

Legge til snapin-modul for sertifikater i MMC

1. Skriv inn mmc i søkefunksjonen i Windows, og klikk deretter for å starte Microsoft Management Console-programmet.
  2. Gå til Fil og klikk på Legg til eller fjern snapin-modul.
  3. Klikk på Sertifikater, og klikk deretter på Legg til.
  4. Velg Datamaskinkonto, og klikk deretter på Neste.
  5. Velg Lokal datamaskin, og klikk deretter på Fullfør.
  6. Klikk på OK.

Opprette CSR og privatnøkkel

1. Utvid Sertifikater (Lokal datamaskin) i MMC, og deretter Personlig.
  2. Høyreklikk på Sertifikater, og gå deretter til følgende menyer: Alle oppgaver > Avanserte operasjoner > Opprett egendefinert forespørsel.
  3. Klikk Neste.
  4. Klikk på Active Directory-registreringspolicy.
  5. Gå til Mal og klikk på Nettserver.
  6. Påse at Forespørselsformat er PKCS #10, og klikk deretter på Neste.
  7. Klikk på ned-pilen ved siden av Detaljer, og klikk deretter på Egenskaper.
  8. Velg følgende verdier fra Type-menyen, angi tilsvarende Verdi og klikk deretter på Legg til:
    Type Verdi
    Vanlig navn Bedriftens eller organisasjonens navn
    Organisasjon Bedriftens eller organisasjonens navn
    Sted Bedriftens eller organisasjonens adresse
    Stat Regionen hvor bedriften eller organisasjonen holder til
    Land Landet hvor bedriften eller organisasjonen holder til
  9. Klikk på fanen Generelt, og angi deretter et Egendefinert navn for sertifikatet.
  10. Gå til fanen Privatnøkkel, klikk på Nøkkeltype og velg Gjør privatnøkkel eksporterbar.
  11. Klikk på OK, og klikk deretter på Neste.
  12. Bla til plasseringen hvor du vil lagre filen, skriv inn et filnavn og klikk deretter Fullfør.

Din CSR finnes nå i filen du lagret den til på den lokale datamaskinen.

Prosessen oppretter også en privatnøkkel, som du senere skal bruke til å opprette en PFX-fil til å signere koden eller driveren.