Office 365 fra GoDaddy Hjelp

Windows phone: Konfigurer e-postadresse

Du kan bruke Office 365 fra GoDaddy med din Microsoft Windows-telefon for både e-post og kalendere.

1. Start-skjermen, sveiper du til venstre og trykker deretter på Innstillinger.
  2. Trykk e-post + kontoer.
  3. Trykk legg til en konto og trykk deretter Outlook.

Noen telefoner kan ha alternativene Exchange eller Office 365 i stedet for Outlook.

4. Skriv inn e-postadresse og passord, og trykk deretter Logg inn.

Windows Phone prøver å konfigurere e-postkontoen din automatisk. Hvis det lykkes, hopper du videre til trinn 8.

5. Hvis du ser meldingen, Vi kunne ikke sende innstillingene dine, trykker du Avansert og skriver deretter inn følgende informasjon:
    Felt Hva du skal gjøre ...
    E-postadresse Angi hele e-postadressen for kontoen din.
    Passord Angi passordet for kontoen din.
    Brukernavn Angi hele e-postadressen for kontoen din en gang til.
    Domene Angi kun det som følger etter @ -symbolet i e-postadressen din. For eksempel coolexample.com
    Server Angi outlook.office365.com
  6. Velg Server krever kryptert (SSL).
  7. Trykk Logg inn.
  8. Trykk OK hvis Exchange ActiveSync ber deg om å håndheve retningslinjer eller angi et passord.

Ganske enkelt, ikke sant? Trykk på E-post Windows phone e-postikon, så skal du høre til å se meldingene dine der. For å være sikker på at du kan sende meldinger, skriver du en e-post og sender den til deg selv.