|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Wix: Endre MX -oppføringene dine

Hvis domenet ditt er registrert hos Wix, må du oppdatere MX -postene dine der.

  1. Logg på Wix -kontoen din .
  2. Klikk på Domener under Abonnementer .
  3. Klikk på Avansert under Mine domener .
  4. Klikk på Rediger DNS .
  5. Legg til følgende DNS -oppføringer:
  6. Klikk på Lagre DNS .

Du kan kontakte Wix kundestøtte på 1 (800) 600-0949 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Neste trinn

  • Endringer i MX -poster kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft. Gi det tid, og prøv å sende deg selv en e -post for å sjekke at løsningen fungerer.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.