WordPress -konfigurasjonsfilendringer

Noen ganger vil standardinnstillingene for WordPress eller hostingkontoen din ikke oppfylle behovene til nettstedets plugin -moduler eller tema, og du må endre dem. Når du endrer konfigurasjonsfiler, har du to alternativer:

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Aktiver en spesifisert PHP -modul
  • Endre grensen for opplasting for et WordPress-nettsted (PHP-innstilling)
  • Endre minnebegrensinger for å redusere tidsavbrudd (PHP-innstilling)
  • Endre verdien av en PHP -innstilling
  • Aktivere eller deaktivere feilsøkingsmodus
  • Opprett en konfigurasjonsfil
    • .htaccess
    • .user.ini
    • php.ini
    • web.config
  • Deaktivere wp_cache
  • Generere godkjenningsnøkler for WordPress-konfigureringsfil
  • Fjerne FTP-meldingen når du installerer eller oppdaterer en plugin-modul

Gjør det selv

For å oppdatere innstillingene selv, bruk artikkelen i tabellen nedenfor for å oppdatere innstillingene i filene dine.

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Flytte cPanel-nettstedet mitt med FTP og FileZilla Basic
Rediger filer i Linux -hostingkontoen min Basic
Rediger filer i Windows Hosting Basic
Editing files in Web & Classic hosting Basic
Endre PHP-innstillinger for hostingkontoen min Medium