WordPress: Feilsøking for endring av domene, hosting eller katalog

Hvis du gjør noe som endrer URL-en til WordPress®-nettstedet, må du oppdatere databasen med den nye URL-en for at nettstedet skal fungere ordentlig.

Har du:

• Endret domene på hostingkontoen der WordPress er installert?
  • Flyttet installasjonsmappen til WordPress?

I begge tilfeller må du fikse installasjonen ved å oppdatere WordPress-databasen til å peke til den nye plasseringen til WordPress-installasjonen.

Merk: Hvis du vurderer å flytte WordPress-installasjonen, men ikke har gjort det ennå, bør du gjøre det på riktig måte. For mer informasjon, se Endre nettstedets URL i WordPress-kodeksen.

Slik fikser du en ødelagt WordPress-installasjon

Merk: Før du følger denne prosedyren, anbefaler vi at du sikkerhetskopierer databasen. For mer informasjon, se

.

1. Angi phpMyAdmin for databasen som du brukte for WordPress. For mer informasjon, se
    .
  2. Klikk på den øverste menyen til venstre, for eksempel: blo11381542067.
  3. Klikk på wp_options.
  4. Gå til Søk-fanen.
  5. Klikk på Rediger i raden som inneholder verdien siteurl.
  6. I feltet option_value sletter du den gamle URL-en, angir den nye URL-en og klikker deretter på .
  7. Gå til neste side.
  8. Klikk på Rediger i raden som inneholder verdien hjem.
  9. I feltet option_value sletter du den gamle URL-en, angir den nye URL-en og klikker deretter på .

Når du klikker på Gå, oppdateres databasen. Nettstedet bør løses normalt.

Hvis du installerte WordPress med GoDaddy Hosting Connection®, peker koblingene i GoDaddy Hosting Connection fremdeles til den gamle installasjonen. Så lenge du oppdaterer koblingene i databasen, kan du imidlertid fortsatt oppgradere WordPress-installasjonen via GoDaddy Hosting Connection.