GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

WordPress: Konfigurer plugin -modul for registreringsskjema for e -post

Det første trinnet for å legge til et GoDaddy Email Marketing -registreringsskjema for WordPress -nettstedet ditt er å hente og konfigurere plugin -modulen. Selv om du ikke allerede har en GoDaddy Email Marketing -konto, vil plugin -modulen konfigurere en for deg.

Merk: Hvis du brukte installasjonsveiviseren til å opprette WordPress -nettstedet, legges plugin -modulen automatisk til for deg. For å bekrefte dette, klikk Plugins, og ser for GoDaddy Email Marketing registrering former. Hvis det er der, kan du hoppe over for å opprette eller redigere registreringsskjemaet .

1. I WordPress -administrasjonsinstrumentbordet ditt holder du musen over Plugin -moduler og velger Legg til ny .
  2. I søkefeltet søker du etter GoDaddy Markedsføring per e -post .
  3. I plugin -modulen GoDaddy Email Marketing klikker du på Installer nå .
  4. Klikk på Aktiver plugin -modul .
  5. I Registreringsskjemaer under GoDaddy Email Marketing , klikker du på Innstillinger i listen over plugin -moduler.
  6. De neste par trinnene er avhengig av om du allerede har en GoDaddy Email Marketing- eller GoDaddy -konto, eller ikke.

Hvis du har ... Så gjør dette ...
    EN GoDaddy Markedsføring per e -post -konto
    1. Under Kontodetaljer klikker du på Logg på her .
    2. Angi den generelle GoDaddy -kontoens e -postadresse og passord, og klikk på Logg på .
    3. Klikk på GoDaddy Email Marketing -kontoen du vil koble til WordPress -plugin -modulen din. Du får se API -legitimasjonen din .
    En GoDaddy -konto, men ingen GoDaddy Email Marketing -konto
    1. Under Kontodetaljer klikker du på Logg på her .
    2. Angi GoDaddy -kontoens e -postadresse og passord, og klikk på Logg på . Du får se en side der du kan opprette en ny GoDaddy Email Marketing -konto.
    3. Angi Fornavn , Etternavn og Selskap . Godta vilkårene for bruk, og klikk på Opprett konto . Du får se API -legitimasjonen din .
    Ingen konto
    1. Klikk på Registrer deg nå i banneret øverst på siden for plugin -modulinnstillinger.
    2. Opprett en konto ved å angi en e -postadresse , brukernavn , passord og støtte -PIN -kode . Klikk på Jeg godtar . Du får se en side der du kan opprette en ny GoDaddy Email Marketing -konto.
    3. Angi Fornavn , Etternavn og Selskap . Godta vilkårene for bruk, og klikk på Opprett konto . Du får se API -legitimasjonen din .

7. Angi e -postadressen din i Brukernavn -feltet på GoDaddy Email Marketing -siden for plugin -modulinnstillinger, og angi deretter Din nøkkel i API -nøkkelfeltet.
  8. Klikk på Lagre innstillinger . Du bør se en bekreftelsesmelding om at alt er klart!