GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

WordPress: Plasser registreringsskjema for e -post på nettstedet mitt

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Når du har konfigurert plugin -modulen GoDaddy Email Marketing Registreringsskjemaer, og redigert registreringsskjemaet slik du ønsker det, er du klar til å legge registreringsskjemaet ut på WordPress -nettstedet ditt. Du kan gjøre dette ved å legge til GoDaddy -e -postmarkedsføring -blokken i redigeringsprogrammet, en kontrollprogram eller med kortkode.

Merk: Hvis du brukte installasjonsveiviseren til å opprette WordPress -nettstedet, er standard registreringsskjema allerede lagt til nettstedet ditt.

Blokker

1. Fra WordPress -instrumentbordet velger du Sider eller Innlegg .
  2. Velg siden eller innlegget du skal redigere.
  3. Velg Legg til blokk .
  4. Fra Kontrollprogram -delen velger du GoDaddy Markedsføring per e -post .
  5. Velg skjemaet du vil bruke fra rullegardinmenyen.
  6. Lagre innlegget eller siden, og når du forhåndsviser, ser du skjemaet der du plasserte den.

Kontrollprogram

1. Fra WordPress -instrumentbordet holder du musen over Utseende og velger Kontrollprogram .
  2. Under Available Widgets (Tilgjengelige moduler) finner du GoDaddy Email Marketing. Dra den over til høyre, inn i hvilket område av nettstedet du ønsker skjemaet. Skjema -panelet skal utvides for å vise alternativer.
    Alternativer for modul for skjemavidget
  3. Hvis du vil gi skjemaet en tittel, angir du det i Tittel -feltet.
  4. Du kan også legge inn ytterligere tekst for å vise under tittelen og over skjemaet.
  5. Under Skjema velger du registreringsskjemaet du vil bruke.
  6. Velg Lagre.

Kortkode

1. Fra WordPress -instrumentbordet holder du musen over Innstillinger og velger GoDaddy Markedsføring per e -post .
  2. Velg Skjemaer -fanen.
  3. Velg ved siden av skjemaet du vil bruke, helt til høyreVelg utklippstavlen for å kopiere kortkoden (utklippstavlen) for å kopiere kortkoden.
  4. Gå til innlegget eller siden du vil legge inn registreringsskjemaet for e -post, og lim inn kortkoden direkte i WordPress -komponisten.
  5. Lagre innlegget eller siden, og når du forhåndsviser, ser du skjemaet der du plasserte den.

Neste trinn

• Hvis du har en Up & Running- eller Pro -konto, kan du konfigurere en automatisk velkomst -e -post for alle de nye abonnentene dine. Hvis du har en nybegynner- eller startkonto , kan du fortsatt skrive og sende en vanlig e -post til abonnentene dine.