GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

WordPress: Plasser registreringsskjema for e -post på nettstedet mitt

Når du har konfigurert plugin -modulen GoDaddy Email Marketing Signup Forms , og redigert registreringsskjemaet slik du ønsker det, er du klar til å legge registreringsskjemaet ut på WordPress -nettstedet ditt. Du kan gjøre dette ved å legge til GoDaddy -e -postmarkedsføring -blokken i redigeringsprogrammet, en kontrollprogram eller med kortkode.

Merk: Hvis du brukte installasjonsveiviseren til å opprette WordPress -nettstedet, er standard registreringsskjema allerede lagt til nettstedet ditt.

Blokker

1. Fra WordPress -instrumentbordet velger du Sider eller Innlegg .
  2. Velg siden eller innlegget du skal redigere.
  3. Velg Legg til blokk .
  4. Fra Kontrollprogram -delen velger du GoDaddy Markedsføring per e -post .
  5. Velg skjemaet du vil bruke fra rullegardinmenyen.
  6. Lagre innlegget eller siden, og når du forhåndsviser, ser du skjemaet der du plasserte den.

Kontrollprogram

1. Fra WordPress -instrumentbordet holder du musen over Utseende og velger Kontrollprogram .
  2. Under Available Widgets (Tilgjengelige moduler) finner du GoDaddy Email Marketing. Dra den over til høyre, inn i hvilket område av nettstedet du ønsker skjemaet. Skjema -panelet skal utvides for å vise alternativer.
    Alternativer for modul for skjemavidget
  3. Hvis du vil gi skjemaet en tittel, angir du det i Tittel -feltet.
  4. Du kan også legge inn ytterligere tekst for å vise under tittelen og over skjemaet.
  5. Under Skjema velger du registreringsskjemaet du vil bruke.
  6. Velg Lagre.

Kortkode

1. Fra WordPress -instrumentbordet holder du musen over Innstillinger og velger GoDaddy Markedsføring per e -post .
  2. Velg Skjemaer -fanen.
  3. Velg ved siden av skjemaet du vil bruke, helt til høyreVelg utklippstavlen for å kopiere kortkoden (utklippstavlen) for å kopiere kortkoden.
  4. Gå til innlegget eller siden du vil legge inn registreringsskjemaet for e -post, og lim inn kortkoden direkte i WordPress -komponisten.
  5. Lagre innlegget eller siden, og når du forhåndsviser, ser du skjemaet der du plasserte den.