GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

WordPress: Rediger registreringsskjemaet for e -posten min

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Etter at du har installert og konfigurert GoDaddy Email Marketing Signup Forms, kan du velge registreringsskjemaet du vil bruke, redigere et eksisterende skjema eller opprette et helt nytt skjema.

1. I WordPress -administrasjonsinstrumentbordet holder du musen over Innstillinger og velger GoDaddy Markedsføring per e -post .
  2. Klikk på Skjemaer -fanen.

Merk: Hvis du ikke har noen registreringsskjemaer i kontoen din, GoDaddy Email Marketing Signup Forms et registreringsskjema for deg.

3. Hold musen over registreringsskjemaet du vil redigere, og klikk på Rediger skjema i GoDaddy Email Marketing . Dette åpner registreringsskjemaområdet for GoDaddy Email Marketing -kontoen. Se følgende veiledninger for hjelp med å redigere registreringsskjemaet:

Merk: Registreringsskjemaet vil ha stilen til WordPress -temaet, så ikke gjør noen endringer i registreringsskjemaets tema, farger eller overskrift, med mindre du også viser det samme skjemaet et annet sted.

4. Hvis du ønsker å opprette et helt nytt skjema, ser du under listen over skjemaer og klikker på Opprett et nytt registreringsskjema .