Søk etter domener i GoDaddy Auctions®

Bruk nøkkelord for å søke i domenenavnbeholdningen på GoDaddy Auctions & reg ;. Du kan bruke filtre for å utføre et avansert søk, og deretter lagre søket for å bruke det igjen senere.

1. Logg på GoDaddy Auctions & reg; konto . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Angi domenet eller nøkkelordene i den øverste søkefeltet, og trykk deretter på Enter (Return på Mac) for å utføre et grunnleggende søk .
  3. Velg Avansert søk for å bruke flere filtre, og velg deretter Bruk filtre .
    • Nøkkelord : Søk etter oppføringer som samsvarer med, begynner med, inneholder eller slutter med nøkkelordene dine.
    • Tid til slutt : Søk etter oppføringer etter hvor lang tid det gjenstår før auksjonen avsluttes.
    • Pris : Søk etter oppføringer som har en Kjøp nå-pris, minimumstilbud eller nåværende høyt bud (kun 7-dagers auksjoner) mellom minimums- og maksimumsverdiene du angir.
    • Type : Søk etter auksjonstype .
    • Utvidelser : Søk etter forskjellige domeneutvidelser. Ikke alle domenetillegg støttes av GoDaddy Auctions & reg ;. Du kan også bruke oppførte doains for å finne ut om du kan selge en bestemt domeneutvidelse gjennom GoDaddy Auctions & reg ;.
    • Tegn : Søk etter domenenavnlengde, forekomst av bindestreker eller sifre, og mønstre for bindestreker, tegn, vokaler og tall.
    • Antall bud : Søk etter oppføringer med flere enn, mindre enn eller nøyaktig antall bud du angir.
    • Trafikk : Søk etter oppføringer etter estimert minimum og maksimum antall besøkende på nettstedet per måned. Trafikkdata vil bare vises for utløpte auksjoner.
    • Alder : Søk etter hvor lenge domenet har blitt registrert. Alder vil bare vises for utløpte auksjoner.
  4. Lagre søket ved å velge Søk > Lagre nåværende søk .

Daglige e -poster vil bli sendt automatisk til innboksen din for nye domener som samsvarer med de lagrede søkekriteriene dine. Slett det lagrede søket for å slutte å motta disse e -postene.

Vis, rediger eller slett lagrede søk når som helst. Hvis du sletter et lagret søk, stoppes den automatiske daglige e -posten.