Workspace Email -en min flyttes til Microsoft 365

Workspace Email flytter til Microsoft 365! Vi forstår at endringen kan være vanskelig, men i dette tilfellet er det mye å være begeistret for. Du trenger ikke gjøre noe, du kan bare lene deg tilbake mens vi konfigurerer den nye e -posten din. Og med Microsoft 365 får du forbedret funksjonalitet slik at du alltid er tilkoblet.

I løpet av denne overgangen er vi her for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål og for å sørge for at e -posttjenesten din fortsetter å fungere problemfritt.

For mer informasjon om farten, velg et spørsmål for å se svaret:

Finn ut mer om det nye Microsoft 365 -abonnementet ditt:

Les om hvordan du administrerer den nye e -posten din:

Det vil ikke bli noen endringer i faktureringen. Her er hva du kan finne nyttige:

Hvorfor blir jeg flyttet fra Workspace Email til Microsoft 365?

Vi trekker oss tilbake på Workspace Email og flytter e -posten din til en ny plattform.

Hva må jeg gjøre?

Du trenger ikke gjøre noe siden vi håndterer overgangen for deg. For å se oppdateringer, sjekk ut Instrumentbordet for e -post og Office .

Hva om jeg ikke vil flytte til Microsoft 365?

Vi vet at endring kan være vanskelig, men Microsoft 365 -e -post tilbyr mye av den samme funksjonaliteten du har, pluss mer. Vi anbefaler at du prøver. Hvis du ikke vil flytte til Microsoft 365, kan du kansellere Workspace Email når som helst. Husk at Workspace Email -kreditten blir fjernet 14 dager etter overgangsdatoen.

Hva skjer med Workspace Email? (Går Workspace Email bort?)

Workspace Email lanserer ikke lenger nye funksjoner. For å gi deg den beste e -postopplevelsen har vi startet prosessen med å flytte kunder til en ny plattform med de nyeste funksjonene og sikkerhetsoppdateringene.

Tilbake til toppen

Vil alle Workspace Email -kontoene mine bli flyttet til Microsoft 365?

Ja, vi flytter alle Workspace Email -kontoene dine til Microsoft 365 samtidig.

Hvem kan få tilgang til e -posten min?

Ingen vil bli gitt tilgang til e -posten din som en del av overgangen, og bare de med påloggingsinformasjonen din kan få tilgang til e -postkontoen din. Microsoft og GoDaddy har tiltak for å hindre uautorisert tilgang til innhold i postboksen.

Som kontoeier kan du kontrollere hvem som har administratortilgang til organisasjonen din. Administratorer kan administrere brukere og se innholdet i innboksen. Vi anbefaler at du kun gir administratortilgang til brukere som trenger det, og bare tillater spesifikke medlemmer å administrere distribusjonsgrupper og delte postbokser . Brukere kan velge å dele e -postmapper med andre adresser, og tilbakekalle tilgang når som helst. Det er en god praksis å aktivere flerfaktorautentisering (MFA) for forbedret sikkerhet, spesielt for administratorkontoer.

Er det plassbegrensninger i Microsoft 365?

Den nye Microsoft 365 -e -posten din vil ha en lagringsgrense som samsvarer med det du bruker for øyeblikket. Hvis du vil ha ekstra lagringsplass, kan du sjekke de tilgjengelige abonnementene på instrumentbordet .

Vil støtten jeg får fra GoDaddy endres?

Du vil fortsette å motta ekspert hjelp fra vår prisbelønte GoDaddy Guides Vi er her for deg, døgnet rundt. Gå til instrumentbordet for hjelp.

Tilbake til toppen

Hva skjer med alle e -postene mine?

Vi overfører e -postene og mappene dine fra Workspace Email -serveren til Microsoft 365. Fortsett å bruke e -posten din som du vanligvis ville gjort. Hvis du for øyeblikket bruker en e -postklient, som Gmail eller Outlook, vil innstillingene forbli de samme. Sjekk statusen for overgangen i instrumentbordet .

Vil min pålogging eller e-postadresse endres?

E-postadressen din vil forbli den samme, og du kan fortsette å få tilgang til den ved å bruke den vanlige påloggingen din på nettpost eller email.yourdomain (som email.coolexample.com ). Etter overgangsdatoen ser du den nye nettposten din, Outlook på nettet . Du vil ha mange av de samme funksjonene som Workspace Webmail, pluss mye mer.

Hvis e-postpassordet ditt ble lagret i nettleserinnstillingene dine, er det ikke sikkert at passordet ditt vises på Microsoft 365-påloggingssiden. Du kan tilbakestille passordet ditt enten fra påloggingssiden eller fra instrumentbordet for e-post og Office .

Vil e -postkontoens visningsnavn endres?

Ja, visningsnavnet ditt vil endres i løpet av denne prosessen. Etter at overgangen er fullført, kan du oppdatere visningsnavnet ditt .

Må jeg endre noe på den mobile enheten eller på e -postklienten?

Det er ikke nødvendig å gjøre noen endringer. Alle innstillingene dine forblir de samme. Men du må kanskje lukke og åpne skrivebordsprogrammet ditt etter at overgangen er fullført.

Tilbake til toppen

Vil alle nettpostfunksjonene mine være tilgjengelige i Microsoft 365?

Du får mest mulig ut av funksjonene du er vant til med Workspace Email. Men e-postsignaturer , e-postmaler , fang-alle-adresser , innbokseregler og blokker/tillat-lister blir ikke flyttet.

Før du kan videresende Microsoft 365 -e -post til en ekstern e -postadresse , må du redigere retningslinjene for utgående søppelfilter .

For å finne ut mer om vanlige funksjoner, se sammenligningen Workspace Email og Microsoft 365 .

Må jeg oppdatere noen DNS -poster?

Det er ikke nødvendig å oppdatere noen DNS -poster som en del av denne overgangen. Når du har fått beskjed om at e -posten din flyttes til Microsoft 365, er det viktig å holde MX -postene pekende til Workspace Email. Hvis MX -oppføringene dine oppdateres før overføringen er fullført, vil du ikke lenger motta e -post.

Enten DNS -en din er hostet hos GoDaddy eller en annen leverandør, er det ikke nødvendig å oppdatere noen DNS -poster som en del av denne overgangen, og alle DNS -oppføringene og e -postinnstillingene dine vil være de samme under denne prosessen. Når e -posten din har gått over til Microsoft 365, oppdaterer vi automatisk DNS -postene dine for deg. Hvis du vil låse opp flere funksjoner, oppdater klientinnstillingene dine til Exchange .

Hva som skjer med Workspace Email -kontoene mine etter overgangen

Etter overgangsdatoen blir alle nye meldinger levert til Microsoft 365. Du kan fremdeles få tilgang til Workspace Webmail opptil 14 dager etter flyttingen, da Workspace Email fjernes fra kontoen din.

Hvorfor er Microsoft 365 nå i GoDaddy -kontoen min?

Du vil kanskje legge merke til at de nye Microsoft 365 -kontoene dine allerede har dukket opp i GoDaddy -kontoen din. Dette er en del av overgangsprosessen, og det er ingen handling nødvendig fra din side.

Hva skjer med Workspace Email -kredittene mine?

Workspace Email -kredittene dine får en nøyaktig overføring av varighet og pris. Hvis du for eksempel har Workspace Email -kreditter som er bra de neste 14 månedene, får du automatisk Microsoft 365 -kreditter som også er gode for de neste 14 månedene.

Hvis du bruker gratis e-postkreditt, flyttes de til Microsoft 365 som 2-måneders gratis prøvetid. Vi varsler deg før den gratis prøveperioden utløper, og etter de to månedene vil prøveperioden ikke automatisk fornyes og du vil ikke bli belastet. For å konvertere til en betalt abonnement, velger du Konverter til betalt abonnement i Instrumentbordet for e -post og Office . Hvis du ved et uhell savner fornyelsen, har du 30 dager på deg til å kjøpe en konto og gjenopprette brukeren .

Tilbake til toppen

Hva skjer med mine ubrukte Workspace Email -kreditter?

Som en del av denne overgangen får du tilsvarende antall Microsoft 365 -kreditter som du har Workspace Email -kreditter, uansett om de er brukt eller ikke.

Hva skjer med ekstra SMTP -reléer jeg kjøpte?

Med Microsoft 365 trenger du ikke lenger å betale for ekstra SMTP -reléer, siden den tilbyr en sterkt utvidet sendegrense.

Er det en kostnadsforskjell?

Nei, prisene forblir de samme for hele den gjeldende fornyelsesperioden. For å sammenligne prisene dine, se våre e -postplaner .

Vil fornyelsesdatoen min endres?

Nei, fornyelsesdatoen forblir den samme.

Tilbake til toppen