Administrer push -varsler med GoDaddy Investor

GoDaddy Investor -appen tilbyr push -varslinger. Kunder vil bli bedt om å aktivere push -varslinger ved den første installeringen av Investor -appen.

Merk: Push -varslinger støttes på auksjoner som slutter om 15 minutter. Varselet kan utløses når brukeren blir overbudt, ser på auksjonen eller byr på den auksjonen.

1. Åpne Investor -appen på enheten din (enten iOS eller Android).
  2. Trykk påTekstikon ( Meny ).
  3. Trykk på Varslinger .
  4. Slå på Varslinger -knappen for å sikre at varslinger er aktivert.