Administrere brukere i WordPress

WordPress tilordner hvert innlegg til en bruker. Med Brukere -menyen i WordPress kan du legge til, endre eller slette nettstedets brukere. Du kan også bruke Min profil -skjermen i Brukere -menyen for å administrere administratorprofilen din.

Brukere-menyen inkluderer:

• Alle brukere – endre eller slette områdets brukere.
  • Legg til ny – rediger områdets brukere.
  • Din profil – administrer kontaktinformasjonen din, og angi fargetema og innstillinger for navn.
  1. Logg på WordPress-instrumentbordet.
  2. Klikk på Brukere i hovedmenyen.
  3. Klikk på brukernavnet for profilen du ønsker å administrere.
  4. Tilpass de personlige innstillingene for denne brukeren, og klikk deretter på Oppdater profil . For mer informasjon om brukere, se WordPress.org .