Administrere brukere i WordPress

WordPress® tilskriver hvert innlegg til en bruker. I Brukere-menyen i WordPress kan du legge til, endre eller sletter områdets brukere. Du kan også bruke Min profil-skjermen i Brukere-menyen til å administrere administratorprofilen.

Brukere-menyen inkluderer:

• Alle brukere – endre eller slette områdets brukere.
  • Legg til ny – rediger områdets brukere.
  • Din profil – administrer kontaktinformasjonen din, og angi fargetema og innstillinger for navn.
  1. Logg på WordPress-instrumentbordet.
  2. Klikk på Brukere i hovedmenyen.
  3. Klikk på brukernavnet for profilen du ønsker å administrere.
  4. Tilpass de private innstillingene for denne brukeren, og klikk deretter på Oppdater profil. Hvis du ønsker mer informasjon om brukere, kan du se WordPress.org.