Nettstedbygger Hjelp

Administrere inventaret i nettbutikken min

Bruk inventar-funksjonen til nettbutikken din for å holde kunder fornøyde ved å sørge for at de vet om du har populære varer på lager. Hvis du kobler til Website Builder-nettbutikken din til Markedsplasser, vil det synkronisere inventaret ditt på tvers av alle kanalene dine (f.eks. Amazon, eBay, Etsy, Google Shopping osv.)

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Åpne produktlisten din.
    • Fra Website Builder: Gå til Butikk > Produkter.
    • I din Premium-nettbutikk: Gå til Produkter > Alle produkter.
  4. Velg produktet du vil endre fra listen.
  5. Velg fanen for Inventar og alternativer.
    • Spor inventar skal være aktivert, slik at nettbutikken din automatisk endrer antallet i inventarlisten etter hvert som det legges inn bestillinger. Velg det igjen hvis du vil deaktivere det.
    • Angi hvor mange av dette produktet du har tilgjengelig i Inventar-feltet.
    • Velg Tillat restordre hvis du vil at kunder skal kunne legge inn en bestilling selv om inventaret er null.
  6. Hvis du har flere varianter av produktet, som for eksempel størrelser eller farger, velger du Opprett alternativ. Hvis du oppretter alternativer, blir hele inventarboksen grå, og du angir i stedet inventaret for hvert alternativ i Antall-boksen.