Aksepterte dokumenter for validering av ekte navn for .CN-domener

Hvis du vil at vi skal fullføre bekreftelse av virkelig navn for .CN-domenenavn, må du gi oss én av følgende typer dokumentasjon basert på land/område der du bor eller er registrert.

Land/region Dokumenter som godtas for bekreftelse av virkelig navn
Kina
  • Borger-ID
  • Midlertidig borger-ID
  • Forretningslisens
  • Organisasjonskodesertifikat
Hongkong/Macau
  • Borger-ID
  • Førerkort
  • Pass
  • Forretningslisens
Singapore
  • Førerkort
  • Pass
  • Forretningslisens
Taiwan
  • Borger-ID
  • Førerkort
  • Forretningslisens
Alle andre land/områder
  • Førerkort
  • Pass

Individer eller organisasjoner som ikke kan skaffe den landsspesifikke dokumentasjonen ført opp ovenfor kan ikke fullføre validering av ekte navn for å hoste et nettsted eller e-post på .CN-domener.