Aktiver ekstern videresending av e -post

Merk: Vi jobber med å løse et problem med videresending av e -post. Hvis du ser en feilmelding når du prøver å konfigurere ekstern videresending ved å følge trinnene i instrumentbordet for e -post og Office , må du vente en time og prøve igjen. Eller følg trinnene under Microsoft 365 Defender -fanen.

Som et sikkerhetstiltak kan du som standard ikke videresende e -post til eksterne adresser. En administrator må slå på ekstern videresending av e -post før du kan videresende Microsoft 365 e -post til en annen konto. Lær om administratorroller fra Microsoft.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Velg Administrator > Videresending av e -post .
    Behold en kopi av videresendt e -post -avmerkingsboksen
  3. Velg Status for videresending .
  4. Slå på veksleknappen under domenenavnet ditt.
    Ekstern videresending av e -post er slått på
  5. Når du er ferdig med å laste inn, velger du Lukk . Du kan nå videresende e -posten din til eksterne adresser.

Gå tilbake til denne siden for å administrere videresending av e -post for brukerne, inkludert for å legge til,Blyantknapp redigere, ellerSøppelbøtte -knappen slett en videresendingsadresse.

Hvis du har problemer med å slå på ekstern videresending i instrumentbordet, følger du disse trinnene for å redigere retningslinjene for utgående søppelpostfilter i stedet.

1. Logg på Microsoft 365 Defender ved å bruke administrator -e -postadressen og passordet ditt.
  2. Velg Retningslinjer for utgående spam (standard) .
    Retningslinjer for utgående anti-spam-retningslinjer
  3. I den høyre ruten velger du Rediger beskyttelsesinnstillinger .
    Rediger beskyttelsesinnstillinger
  4. Under Regler for automatisk videresending velger du På - Videresending er aktivert fra listen.
    På - Videresending er aktivert valgt fra rullegardinlisten
  5. Velg Lagre . Du kan nå videresende e -posten din til eksterne adresser.

Relatert trinn

• Opprett regler for innboksen for automatisk å flytte innkommende meldinger til en bestemt mappe eller tilordne et viktighetsnivå. Lær mer fra Microsoft .