Nettstedbygger Hjelp

Aktiver gjenoppretting av forlatt handlevogn

Aktiver gjenoppretting av forlatt handlevogn for å lokke kunder som skriver inn opplysningene sine i handlevognen, men deretter forlater butikken uten å gjennomføre kjøpet. E-poster om forlatt handlevogn minner kundene på å betale for produktene de har valgt, noe som kan øke salget ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt eller butikken din.
  3. Åpne Forlatte handlevogner fra instrumentbordet:
    • I Website Builder går du til Butikk og velger Oversikt.
      I Nettsteder + Markedsføring går du til Butikk og deretter Oversikt
    • Rull deretter ned til bunnen av siden og klikk på Aktiver gjenoppretting av handlevogn.
      gjenoppretting av forlatt handlevogn

• I Premium-nettbutikken går du til Salg og velger Forlatte handlevogner.
      I Premium-nettbutikken går du til Salg og deretter Forlatte handlevogner
  4. Klikk på veksleknappen for å slå på Automatiske påminninger om fullføring av kjøp.
    Klikk på veksleknappen for å slå på
  5. Velg når en e-post om forlatt handlevogn skal sendes etter at en kunde forlater butikken din mens produktene fortsatt ligger i handlevognen.
    Velg et tidspunkt når e-posten skal sendes