Gå direkte til hovedinnholdet

Nettsteder + Markedsføring Hjelp

Aktiver gjenoppretting av forlatt handlevogn

Aktiver gjenoppretting av forlatt handlevogn for å lokke kunder som skriver inn opplysningene sine i handlevognen, men deretter forlater butikken uten å gjennomføre kjøpet. E-poster om forlatt handlevogn minner kundene på å betale for produktene de har valgt, noe som kan øke salget ditt.

  

Dette vises ikke for en-US

  1. Velg Aktiver påminnelse om forlatt kasse-knappen for å slå det av eller på.
  2. Velg hvor lang tid det skal ta etter at en kunde forlater butikken med produkter i handlevognen, før e-posten sendes automatisk.

Mer informasjon