Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver Google Analytics i Pro -forhandlerkontoen min

Bruk Google Analytics til å spore nettbutikkens besøkende og deres samspill. Analytics -sporing er gratis med Pro -forhandler -kontoen din, og den gir en bedre forståelse av kundene dine, for eksempel for å skape mer tiltalende markedsføringskampanjer.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Nettbutikk og velg Sporing .
  3. Angi Google Analytics -ID -en din . ID-en din er Google®-sporingsnummeret som ligner på UA-000000000-1 eller G -XXXXXXXXXX
  4. Klikk på Lagre . Du ser et vellykket -varsel som bekrefter at sporing ble lagt til i butikkfronten din.

Relatert trinn

• Etter at du har aktivert Google Analytics, må du sette opp mål for å spore kundenes kjøp gjennom henvisningskoblingen din.

Mer informasjon

• Google Analytics er bare tilgjengelig for Pro -forhandlerkontoer, ikke for Basic -forhandlerkontoer. For mer informasjon, besøk siden for forhandlerplaner .