Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver min forhandlerbutikk -plugin -modul

Trinn 2 i serien Administrert WordPress for forhandlere.

Du kan bruke plugin -modulen Forhandlerbutikk til å utforme butikkfronten din. Noen av funksjonene plugin -modulen inkluderer er en importert produktkatalog, domenesøk og handlevogn -småprogram.

Merk: Minimumskravene for å bruke plugin -modulen for forhandlerbutikk er som følger:

• PHP 5.4 eller nyere
• WordPress 4.6 eller nyere

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. Hold markøren over plugin -moduler i sidestolpen, og velg deretter Legg til ny .
    Klikk på Legg til ny
  3. Søk etter GoDaddy -forhandlerbutikk .
    Søk etter Forhandlerbutikk
  4. Velg Installer nå .
  5. Velg Aktiver .
    Klikk på Aktiver
  6. Velg Forhandlerbutikk , som nå er plassert i sidestolpen.
    Klikk på Forhandlerbutikk
  7. Velg GoDaddy -konto for forhandlerplaner kjøpt fra GoDaddy. Ellers klikker du på Annen forhandlerkonto .
  8. Du blir sendt til kontrollsenteret for forhandlere. Hvis du har flere kontoer, velger du en fra rullegardinmenyen og klikker på Aktiver forhandleren din .
    • Hvis du først vil gi forhandlerbutikken en testkjøring, velger du Aktiver demonstrasjonsforhandler for en interaktiv demo. Du kan leke med funksjoner og layout i demoversjonen av butikken før du offisielt aktiverer den.
  9. Etter noen minutter vil kontoen din lastes inn og WordPress -produkter -siden din vises.

Plugin -modulen din er nå aktivert og koblet til kontoen din. Eventuelle endringer av produktpriser i Kontrollsenter for forhandlere vil automatisk gjelde for produktendringene dine i WordPress.

Merk: Du kan også laste ned plugin -modulen for forhandlerbutikk.