Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver tilleggsdomener i en cPanel -konto på Gen 4 -serveren min

Når du bruker standardinnstillingene for å legge til en cPanel -konto til din 4. generasjons VPS eller dedikerte server gjennom WHM, kan du ikke legge til tilleggsdomener. Det er enkelt å endre denne innstillingen, slik at du kan bruke så mange tilleggsdomener du vil.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. Klikk på Start WHM.
  4. Velg Kontofunksjoner > Endre en konto på hovedsiden for WHM, og velg deretter kontoen fra listen og klikk på Endre. Eller hvis du bare har én konto, kan du fortsette med det neste trinnet.
  5. I Ressursgrenser-delen ved siden av Tilleggsdomener angir du et nummer for å konfigurere antallet tilleggsdomener for denne kontoen, eller du kan velge Ubegrenset.
  6. Klikk på Lagre nederst på Endre en konto-siden.