Aktiver trafikkstatistikk for nettsted for Windows -hosting

Du kan vise besøksdata for Windows Hosting -nettstedet når du aktiverer statistikk for nettrafikk. Slik gjør du det.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I delen Innstillinger velger du Server .
  4. Sørg for at Nettstatistikk er . Hvis ikke, velg Administrer , slå Status og lukk deretter dialogboksen Nettstatistikk.

Etter at du har aktivert nettstatistikk, begynner Plesk å spore besøkendes data til nettstedet ditt.

Relaterte trinn

• For å vise trafikkstatistikken for nettstedet ditt går du til en nettleser ihttps://myDomainName.com/plesk-stat/webstat , der myDomainName.com er domenenavnet ditt (som coolexample.com). Du blir bedt om å logge på med Plesk -brukernavnet og -passordet ditt.