Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Aktiver varsler for ressurs- og tjenestehendelser for min Gen 4 VPS

Slik aktiverer du e -postvarsler for ressurs- eller tjenesteproblemer med Gen 4 VPS. Når en hendelse inntreffer, sender vi et varsel til e -postadressen som er tilknyttet GoDaddy -kontoen din.

Merk: Denne funksjonen er tilgjengelig i alle administrerte eller fullt administrerte Gen 4 VPS-kontoer, og til selvadministrerte Gen 4 VPS-kunder som kjøpte 4. februar 2020 eller senere.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under servere ved siden av Gen 4 VPS du ønsker å se, velg Behandle.
  3. Velg Overvåking i instrumentbordet for Gen 4 VPS.
    velg overvåkingsfane
  4. I delen Administrer e -postvarsler i Bruk eller Tjenester -fanen velger du veksleknappen for å aktivere eller deaktivere varsler.

Når dette er aktivert for elementer i Bruk -fanen, sender vi en e -post når en eller flere av disse betingelsene er oppfylt:

• Oppetid: Utfall på 5 minutter eller mer
    • CPU/RAM: > 95% i 10 minutter eller mer
    • Disk: > 80% i 10 minutter eller mer

Når dette er aktivert for alle Tjenesteelementer , sender vi en e -post når det oppstår en feil på fem minutter eller mer.

Mer informasjon

Påkrevd: Overvåking av ressurser og tjenester administreres av panopta-agenten på serveren din. Ikke slett denne komponenten, og være sikker på at du ikke blokkerer IP-adressene som brukes av overvåkningssystemet.