Android: Installer GoDaddy Investor

Merk: Investor -appen er kun tilgjengelig for auksjonsmedlemmer i GoDaddy. Hvis du ønsker å bli medlem, gå tilKjøpe et medlemskap i GoDaddy Auksjoner .

Det er enkelt å installere GoDaddy Investor -mobilappen på enheten din!

Merk: GoDaddy Investor støttes ikke på Android -nettbrett på dette tidspunktet.

1. Fra mobilenheten din trykker du på Play -butikk -ikonet og søker etter GoDaddy Investor .
  2. Trykk på ikonet og trykk deretter på Installer .
  3. Når appen er installert, trykker du på Åpne for å begynne å administrere auksjonene dine.
  4. Neste trinn