Angi autorisasjonskoden for domeneoverføringen min

Angi en gyldig autorisasjonskode (også kalt en EPP -kode eller overføringsnøkkel) for å overføre domenet ditt til GoDaddy. Du kan angi autorisasjonskoden fra GoDaddy -kontoen din etter at du har kjøpt domeneoverføringen .

1. Logg deg på GoDaddy Overganger siden. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Overføringer inn , og velg deretter fanen Fullfør overføring . Finn et spesifikt domene ved å bruke søkeboksen over domenelisten din.
  3. Angi autorisasjonskoden (e) i det nye vinduet.
  4. Velg Angi godkjenningskoder over listen over domenene dine. Eller velg Enter i Auth -kode -kolonnen for et enkelt domene.
  5. Velg Send for å lagre endringene.

Du vil se en bekreftelse på at endringene dine er blitt godtatt. Det tar vanligvis 5 til 7 dager å gjennomføre domeneoverføringer.

Relatert trinn

• Vil du overføre fast eller gi feil? Ta en titt på overføringsstatusene våre for tips om hvordan du går videre.