Angi katalogtillatelser i Windows -hostingkontoen min

Du kan angi forskjellige katalogtillatelser for hver av katalogene i Windows® Hosting -kontoen, i tillegg til rotkatalogen. Dette lar deg kontrollere hvem som kan få tilgang til filene dine og hvilke handlinger de kan utføre på filer i disse katalogene.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke, og velg deretter Administrer .
  3. Velg Plesk -administrator .
  4. Gå til Filer -fanen.
  5. Naviger til filen eller katalogen med tillatelser du vil endre.
  6. Velg16135 menyen for filen eller katalogen, og velg deretter Endre tillatelser .
  7. Velg tillatelsene du vil bruke, og velg deretter OK .