Angi katalogtillatelser i Windows -hostingkontoen min

Du kan angi forskjellige katalogtillatelser for hver av katalogene i Windows® Hosting -kontoen, i tillegg til rotkatalogen. Dette lar deg kontrollere hvem som kan få tilgang til filene dine og hvilke handlinger de kan utføre på filer i disse katalogene.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhosting , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. Klikk Plesk Admin .
  4. Gå til Filer -fanen.
  5. Naviger til filen eller katalogen med tillatelser du vil endre.
  6. Hold musen over filen eller katalogen, og klikk deretter på pilen som vender nedover til høyre, og velg deretter Endre tillatelser .
  7. Velg tillatelsene du vil bruke, og klikk deretter på OK .