Be om personopplysninger samlet inn for SSL-sertifikatet mitt

Merk: Informasjonen i denne artikkelen gjelder kun for personer bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) til støtte for EUs personvernforordning (GDPR). Denne artikkelen gjelder ikke hvis du bor utenfor EØS.

Du kan be om en kopi av opplysningene som samles inn når vi utsteder SSL-sertifikatet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL -sertifikater .
  3. Velg Hjelp > Send inn forespørsel om data .
  4. Velg Forespør data .
  5. En bekreftelsesskjerm vil vises, og personopplysningene dine vil bli sendt til e -postadressen som er registrert innen 72 timer.