Be om personopplysninger samlet inn for SSL-sertifikatet mitt

Merk: Informasjonen i denne artikkelen gjelder kun for personer bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) til støtte for EUs personvernforordning (GDPR). Denne artikkelen gjelder ikke hvis du bor utenfor EØS.

Du kan be om en kopi av opplysningene som samles inn når vi utsteder SSL-sertifikatet ditt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne SSL-administratoren.
  2. Klikk på Hjelp, og deretter Send inn forespørsel om data.
    Send forespørsel
  3. Klikk på Forespør data.
    Forespør data
  4. Et bekreftelseskjermbilde vil vises, og personopplysningene dine vil bli sendt til e-postadressen i våre fortegnelser innen 72 timer.