|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Be om refusjon for Good As Gold -kontoen min

For å be om refusjon for pengene du har lagret i Good As Gold, kontakt en GoDaddy .

Mer informasjon

  • Det er et transaksjonsgebyr på $ 20 for å behandle refusjonen, som tas fra det totale beløpet vi refunderer.
  • Kun fullsaldoer blir refundert.
  • Refusjoner sendes som sjekker; vi vil ikke overføre midler tilbake til kontoen din.
  • Forespørsler kan ta opptil åtte uker å behandle og sendes i e -post.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.