Bekreft hvilken butikk som fakturerer meg

Du kan logge på GoDaddy -kontoen din for å se om du blir fakturert av GoDaddy, Apple App Store eller Google Play.

For abonnementer kjøpt gjennom en mobilappbutikk som Apple App Store eller Google Play, bruker du koblingene nedenfor for å finne ut hvordan du får tilgang til abonnementene dine fra telefonen din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til SmartLine -telefontjenester og velg den for å utvide den.
  3. Hvis du ser Apple eller Android i produktbeskrivelsen, kan du administrere abonnementet ditt ytterligere gjennom den tilknyttede appbutikken for telefonen din.
    Vis smartline -abonnementer