Administrert WordPress Hjelp

Bruk WP-CLI til å administrere nettstedet ditt

Du kan kontrollere den administrerte WordPress-kontoen din gjennom WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Hvis du er dyktig med kommandolinjegrensesnitt, kan dette være en mye enklere måte å komme deg rundt på WordPress på.

1. Få tilgang til Administrert WordPress-kontoen via SSH (mer informasjon).

Merk: For Pro Administrert WordPress-kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada), hopp over det neste trinnet og fortsett til trinn 3.

2. Endre din kontos html-katalog ved hjelp av følgende kommando:
    cd html
  3. Kjør WP-CLI-applikasjonen ved hjelp av følgende kommando:
    wp

Du kan finne en fullstendig liste over kommandoer på WP-CLI-nettstedet

Eksempel-kommandoer

Handling Kommando
Oppdater alle plugin-moduler oppdatering av wp -plugin -modul -alt
Oppdater alle temaer wp temaoppdatering -alt
Reparer databasen din wp db reparasjon
Tøm objekt- og Varnish-hurtigbuffer wp wpaas cache flush