Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Bruk WP-CLI til å administrere nettstedet ditt

Du kan kontrollere den administrerte WordPress-kontoen din gjennom WP-CLI (WordPress Command Line Interface). Hvis du er dyktig med kommandolinjegrensesnitt, kan dette være en mye enklere måte å komme deg rundt på WordPress på.

1. Få tilgang til Administrert WordPress-kontoen via SSH (mer informasjon).

Merk: For Pro Administrert WordPress -kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada), hopp over neste trinn og fortsett med trinn 3.

2. Bytt til kontoens html -katalog ved å bruke følgende kommando:
    cd html
  3. Kjør WP-CLI-programmet med følgende kommando:
    wp

Du kan finne en fullstendig liste over kommandoer på WP-CLI-nettstedet her .

Vi har også laget en spesialkommando renske som tømmer din Managed WordPress kontoen cache.

Eksempelkommandoer

For å oppdatere alle plugin -moduler, kjører du følgende kommando:

oppdatering av wp -plugin -modul -alt

For å oppdatere alle temaer kjører du følgende kommando:

wp temaoppdatering -alt

For å reparere databasen din, kjører du følgende kommando:

wp db reparasjon