Administrert WordPress Hjelp

Bruk WP-CLI til å administrere nettstedet ditt

Du kan kontrollere Administrert WordPress-nettstedet ditt gjennom WordPress kommandolinje-grensesnittet (WP-CLI). Hvis du er kyndig med kommandolinje-grensesnitt, kan dette være en mye enklere måte å jobbe med WordPress på.

1. Ta deg tilgang til Managed WordPress-nettstedet ditt via SSH (mer informasjon).

Merk: For Pro Managed WordPress-kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada), hopper du over det neste trinnet og fortsetter til trinn 3.

2. Endre din kontos html-katalog ved hjelp av følgende kommando:
    cd html
  3. Kjør WP-CLI-applikasjonen ved hjelp av følgende kommando:
    wp

Se hele listen over WP-CLI-kommandoer som for øyeblikket er tilgjengelige.

Eksempel-kommandoer

HandlingKommando
Oppdater alle plugin-moduleroppdatering av wp -plugin -modul -alt
Oppdater alle temaerwp temaoppdatering -alt
Reparer databasen dinwp db reparasjon
Tøm objekt- og Varnish-hurtigbufferwp wpaas cache flush