Bruke 301 -sid omdirigeringer

Hvis du endret navnet eller flyttet sidene på nettstedet ditt, vil en 301 -omdirigering deg automatisk omdirigere besøkende og søkemotordrev til de nye sidene, samtidig som du opprettholder rangeringen for søkemotoren.

For eksempel kan du omdirigere trafikk fra oldpage.php (.asp eller .jsp) til " http://www.newdomain.com/newpage.html " og beholde søkemotorens rangering og tilbakekoblinger.

Bruk koden nedenfor for å omdirigere trafikk til sidene dine ved hjelp av en 301 -omdirigering.

Merk: I kodeeksemplene nedenfor erstatter du "oldpagename" med navnet på den gamle nettsiden du vil omdirigere trafikk fra, og erstattet "newpage.html" med navnet på den nye nettsiden du vil omdirigere trafikk til.

PHP

Lagre dette som oldpagename.php

? php > header ("HTTP/1.1 301 Flyttet permanent"); overskrift ("Location: http://www.newdomain.com/newpage.html "); avslutte (); ? >

ASP

Lagre dette som oldpagename.asp

%@ Language = VBScript % > % Response.Status = "301 Flyttet permanent" Response.AddHeader "Location", " http://www.new-url.com " % >

ASP.NET

Lagre dette som oldpagename.aspx

script språk = "c#" runat = "server"> privat ugyldig Page_Load (objektavsender, System.EventArgs e) {Response.Status = "301 Flyttet permanent"; Response.AddHeader ("Plassering", " http://www.new-url.com "); \} /skript >

.htaccess

Når du bruker en Linux-server med Apache Mod-Rewrite-modulen aktivert, kan du opprette en .htaccess-fil for å sikre at alle forespørsler til coolexample.com omdirigeres til www.coolexample.com, hvor "coolexample.com" er domenet ditt. Lagre .htaccess -filen i det gamle nettstedets rotkatalog, som er den samme katalogen som indeksfilen. Du kan opprette en .htaccess -fil med følgende kode:

OmskrivEngine on rewritecond %{http_host} ^coolexample.com [nc] rewriterule ^(.*) $ http://www.coolexample.com/$1 [r = 301, nc]

IIS på VPS eller dedikert server

Når du bruker en Windows -server, kan du omdirigere til en 301 -side ved hjelp av IIS.

1. I Internet Services Manager velger du filen eller mappen du vil omdirigere.
  2. Fra høyreklikkmenyen velger du en omdirigering til en URL-adresse .
  3. Angi filnavnet på siden du vil viderekoble til.
  4. Velg Den nøyaktige URL -adressen du angav ovenfor .
  5. Velg En permanent omdirigering for denne ressursen .
  6. Klikk på Bruk .